ONTDEK YMMS

You Make Me Smile. Met deze missie hebben wij, Kirsten en Marijke, ons merk opgezet. Met onze unieke, handmade oorbellen willen we iedere vrouw laten stralen!

YMMS staat voor kwaliteit, vrouwelijkheid en verfijning. Wij hechten waarde aan vakmanschap en zijn daarom constant op zoek naar de mooiste onderdelen om het perfecte setje oorbellen voor jou te creëren. Oorbellen die aanvoelen als een écht cadeautje, voor jou of voor een ander.

Onze sieraden worden met de grootste zorg handgemaakt. Hiervoor gebruiken we de beste materialen, waaronder de mooiste schelpen en natuurstenen. Wij hopen dames blij te maken met onze sieraden.

To make you smile.
Ontdek onze creaties

Unieke sieraden met een eigen verhaal, door ons zelf met zorg samengesteld en gemaakt.

Ons hart gaat sneller kloppen van mooie sieraden. Unieke sieraden met een eigen verhaal, door ons zelf met zorg samengesteld en gemaakt. Dat was ons uitgangspunt waarop wij in 2018 spontaan hebben besloten om YMMS op te zetten. De geboorte van onze eigen onderneming was hiermee een feit. En binnen de kortste keren groeide YMMS uit tot een echt merk.

Tegenwoordig vind je de sieraden van YMMS bij ruim 42 winkels in Nederland. Door dicht bij ons zelf te blijven en onze passie te volgen hebben wij inmiddels veel vrouwen blij gemaakt en durven we wel te zeggen dat we zelfs YMMS fans hebben. Wat ons betreft draait YMMS ook om beleving en we doen er dan ook alles aan om jouw aankoop te laten voelen als een cadeautje. Aandacht maakt tenslotte alles mooier.

Everything to make you smile.